De auto

De auto. Ons huis. Een naam heeft de auto nog niet want volgens Paul moet je daarvoor eerst een band met de auto hebben opgebouwd. Dat wordt wat wanneer we mogelijk ooit kinderen zouden krijgen!


Terug naar ons vervoermiddel. Dat het een Toyota moest worden, was al heel snel duidelijk. Afgelopen jaar hebben we met veel plezier in zo'n bakbeest rondgereden in Namibië en Botswana. Er zit qua techniek weinig op dus er kan ook weinig aan kapot! 
Na lang zoeken, vonden we uiteindelijk dit exemplaar. Uit 1996, dat is voor een Toyota best een jonkie, en met 'maar' 240.000 km op de teller, net ingereden dus! Daarnaast ook nog in onze lievelingskleur, niet geheel onbelangrijk, dus we kunnen niet meer stuk.

Wat leuke feitjes voor feestjes over onze bolide:
- we zijn heel erg milieubewust; er liggen zonnepanelen op het dak. 
- dat compenseert dat de auto 1 op 7 zuipt. Er ligt een klein dieseltankje onder van 210 liter dus we tanken voor het eerst in... (stuur het goede antwoord naar flipfloppingtheglobe@gmail.com of gooi het in ons gastenboek!)
- voor het geval we dorst krijgen installeert Paul een watertank van 80 liter. 
- voor op de auto zit een prachtige bullbar, speciaal om onze hangmat aan vast te maken. ZZzzzzzzz....

Paul is erg druk bezig om met zijn geweldige oom Paul in de auto een compleet nieuw interieur te bouwen. Avonden is hij bezig geweest met ontwerpen, meten is weten, en het bestellen van spullen. Nu gaan we vaak naar Fryslân, waar de auto staat, zodat hij er aan kan werken. Hieronder een impressie hoe het er tot nu toe mee staat. Uiteraard zullen we het eindresultaat ook delen!
Op de brug voor de technische keuring
Op de brug voor de technische keuring
Het oude interieur
Het oude interieur
Geen halve maatregelen!
Geen halve maatregelen!
 En zo moet het worden!
En zo moet het worden!
 Het begint er op te lijken!
Het begint er op te lijken!